• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Цікавинки дистанційного навчання

Історія педагогіки – цікавий предмет для майбутніх педагогів. Він вимагає вдумливого вивчення спадку вчених, філософів, письменників, громадських діячів та науковців у сфері виховання, навчання, розвитку дітей, освіти дорослих, змінах систем навчання. Теоретичне й практичне вивчення дисципліни забезпечують професор кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти професор Радул О. С. та викладач цієї ж кафедри Андросова Н. М.

Часи змінюються, а ідеї й принципи, що стимулюють розвиток освітнього процесу мають подібність. Саме встановленню паралелей, порівнянню та аналізу вчаться майбутні вчителі початкових класів та вихователі закладів дошкільної освіти.

Серед завдань, крім традиційних, в умовах дистанційної освіти студенти створювали журнали для сучасних батьків, презентації та знімали відео, у яких намагалися донести самі головні постулати, що є актуальними й у наш час.

Для створення журналів використовували різні програми й форми презентацій, буклетів. Цікавим для студентів став досвід створення різних завдань для перевірки знань у програмі Learningapps.org .

З гумором і креативом презентували студенти 3–го курсу (спеціальність Початкова освіта) та 2–го курсу (спеціальність Дошкільна освіта) відео, де педагоги різних століть спілкуються між собою або із сучасним поколінням щодо освіти жінок, догляду за дітьми у різні періоди життя, змісту навчання тощо.

Журнал "Education"

Фребель "Поради батькам"

Pedagogikal

Презентація "Українські педагоги і письменники про становище і роль вчителя в суспільстві"

Russo Gelvecii

Презентація «Погляди французьких філософів-просвітителів на виховання жінки»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись