• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студенти ПГФ відвідали «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»

20 жовтня 2017р. в рамках програми навчальної  практики 35 група  студентів – біологів  з викладачами кафедри професором Калініченко Н.А. та доцентом Гелеверою О.Ф. відвідала Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».  Нас там зустріли дуже радо і познайомили з презентаційним проектом навчального закладу, здобутками у гуртковій роботі, конкурсах та змаганнях,  роботою учнівських лісництв.

 

Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» має славну історію, яку він починає з вересня 1952 року. В закладі працює 11 основних педагогічних працівників та  10 сумісників під керівництвом Поркуяна Олега Вікторовича. Проблема, над якою працює колектив закладу «Взаємодія позашкільного закладу, школи, дітей і батьків у формуванні екологічно освіченої особистості»

На даний час позашкільна освіта в комунальному закладі «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»  здійснюється за  напрямами:

  • Еколого - природоохоронний;
  • дослідно-експериментальний;
  • профорієнтаційний;
  • реабілітаційно-оздоровчий.

Працівники поділилися з нами своїми досягненнями в роботі з молодим поколінням. Вони підтримали наше бажання співпрацювати з студентами нашого університету, зокрема, з нашою групою.

Дякуємо творчому, дружньому колективу  за змістовну, зацікавлену роботу з нами, студентами - біологами.

Студентка БХ15Б,
Шумовська Софія

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись