• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студентська наукова конференція

19 квітня 2018 року на кафедрі біології та методики її викладання відбулась наукова студентська конференція, у якій взяли участь студенти 3 та 4 курсу.

Окреслені доповіді розкривали різноманітні актуальні напрями біологічних наук, такі як: біохімія, анатомія, мікробіологія, зоологія та методика навчання біології.

 

В конференції приймали участь студенти 45 групи, які розкрили наступні теми:

  1. Мельник Юлія «Впровадження проблемного навчання на уроках біології» - науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  2. Грело Микола «Методика використання тестових завдань на уроках біології» – науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  3. Балинська Наталія «Використання інтерактивних технологій навчання на уроках біології» – науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  4. Яременко Ірина «Методика проведення уроків засвоєння нових знань» - науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  5. Мартинюк Сніжана «Нетрадиційні уроки з біології» - науковий керівник, д.пед.н., професор Калініченко Н.А.

Викладачі і студенти активно приймали участь у конференції, було багато додаткових запитань і обговорень кожної з тем доповідей, ніхто не залишився байдужим до проблем, які піднімались у наукових роботах.

 Головою комісії була обрана доцент Данилків Ольга Миколаївна, членами комісії були професор Калініченко Надія Андріївна та старший викладач Казначєєва Марія Сергіївна.

В результаті проведеної конференції всі студенти були оцінені за системою ECTS та отримали оцінку «А» від 94 до 98 балів. Конференція була дуже цікавою та пізнавальною. 

 Мартинюк Сніжана, студентка 45 гр.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись