• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Враження студентів 45-ї групи від виробничої (педагогічної) практики

Власенко Альона. Під час практики оволоділа практичними навичками застосування теоретичних знань з методики навчання біології. Педагогічна практика пройшла досить вдало, і досвід, здобутий в процесі практики, буде корисним у подальшій професійній діяльності.

 

Мойсейченко Яна. Дуже сподобалася школа, вчительський колектив, діти та загальна атмосфера в школі. Діти чудові! Сприйняли мене як авторитета, мали повагу до мене. Для себе я вирішила, що я буду вчителем з біології! Хотілося б побільше часу на практиці, через те, що спілкування з дітьми є безцінним.

Балинська Наталя. Під час уроків використовувала різноманітні форми та методи навчання. Дуже сподобалося спілкування з дітьми. Загалом все сподобалось, але в майбутньому працювати вчителем не бажаю. Дуже вдячна за набутий досвід.

Грело Микола. Під час практики зрозумів, що потрібно мати неабиякий талант, хист, щоб навчати дітей. Найбільше досвіду отримав від відвідування уроків інших вчителів. Це дало змогу оцінити різні методи та прийоми. Отримав задоволення від проведення уроків. Дуже круто відчувати на собі відповідальність за розумовий розвиток дітей, коли вже сам можеш навчити їх цінним знанням з предмету.

Царенко Анастасія. Дуже сподобалися діти. Вони зацікавлені в навчанні, які завжди працювали на уроках, тим самими даючи мені змогу змістовніше їх проводити. Бути вчителем — це круто, цікаво, оскільки в тебе є можливість для саморозвитку, творчості в роботі, а головне — це можливість навчати дітей чамусь новому та цікавому.

Яременко Ірина. Педагогічна практика викликала масу вражень як гарних так і не зовсім. Практика викликала любов до дітей та педагогічної діяльності. Емоції, які залишилися, не зрівняти ні з чим. Хочеться знову і знову повертатися до школи.

Мартинюк Сніжана. Уроки проходили у доброзичливій атмосфері, тому враження від практики дуже хороші.

Мельник Юлія. Сподобалась школа та учні 8-А класу. Діти дуже розумні. Дуже сподобалося, тому в майбутньому хочу працювати за професією — вчителем.

Салоїд Катерина. Практика допомогла мені здобути практичні вміння і навички. Зрозуміла, як моделювати ефективну роботу в школі, набула певного педагогічного досвіду.

Мокрицька Катерина. Під час практики навчилася правильно та чітко говорити, поглибила свої знання та закріпила з фахових дисциплін, здобутих в університеті. В цілому дуже сподобалося, я більш точно впевнилась у правильності вибору професії й фаху. Практика дала мені поштовх вдосконалювати свої педагогічні знання.

Янкович Андрій. Саме від дітей я отримав багато поваги та шанобливого ставлення. Від вчителів я отримав не лише повагу, а й підтримку. В цілому я задоволений моєю педагогічною практикою.

Пухальська Євгенія. Під час проходження педагогічної практики я закріпила знання, навчилася як правильно спілкуватися з учнями, що можуть зустрічатися діти, до яких потрібно мати особливий окремий підхід. Дуже сподобалося працювати з дітьми. Отриманий досвід допоможе в житті. За весь період практики я зрозуміла, що зробила правильний вибір в своєму житті.

Матеріал підготувала магістр кафедри біології Маковій Поліна.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись