• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності Комп’ютерні науки

Відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності Комп’ютерні науки

07 листопада на кафедрі інформатики та інформаційних технологій відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Захід відбувався у змішаному форматі: частина студентів та викладачів зібрались на п'ятій парі в аудиторії 204, інші – доєднались через Google Meet.

2

На зустрічі із перед захисту кваліфікаційних робіт магістранти продемонстрували якісний рівень підготовки та ангажованості у своїх дослідженнях.

Магістерські роботи фахівців з комп’ютерних наук завжди виокремлювалися креативними підходами, використанням сучасних методів розробки інформаційних систем. Тематика представлених робіт різноманітна, зокрема, це системи: аналіз алгоритмів ШІ, розробка чат-ботів для аналітичного збору інформації, моделювання комп’ютерних ігор, розробка системи прогнозування ринку криптовалют та інше.

Під час передзахисту відбулося жваве обговорення і подекуди дискусії за тематикою робіт. Слід відмітити вміння наших магістрантів обґрунтовано доводити власну точку зору і гідно представляти роботу.

Студенти-магістранти показали свої вміння у використанні сучасних комп’ютерних технологій для вирішення прикладних задач і виявили готовність продовжувати працювати у цьому напрямку.

Попереду наших магістрів очікує завершальний значущий етап – захист магістерських кваліфікаційних робіт, на якому очікується докладний огляд результатів їхніх досліджень. Тож побажаємо успіхів нашим магістрантам на захисті своїх випускних робіт!

Інформацію підготувала
доцент кафедри інформатики та ІТ
Олена Присяжнюк

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись