• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Традиційний осінній івент компанії Онікс для першокурсників

Традиційний осінній івент компанії Онікс для першокурсників

7 листопада на факультеті математики, природничих наук та технологій в аудиторії 214 о 10.30 відбувся традиційний осіння івент-зустріч студентів-першокурсників спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Інформаційні системи та технології» та «Середня освіта (Інформатика)» з представниками регіональної компанії Онікс. Безумовно, такі зустрічі є чудовими традиціями спілкування «наживу» наших першокурсників зі справжніми профі: поставити запитання, отримати неочікувані відповіді, зануритись в ІТ-шну проблематику та надихнутись історіями успіху у невимушеній та доброзичливій атмосфері!

Спікер компанії HR &Recruiter Анастасія Воєвода ознайомила студентів із напрямками роботи компанії, новим започаткованим проєктом Пошук талантів. Вона висвітлила особливості стратегії менеджменту кампанії – особливості роботи з клієнтами, можливість працювати у гнучкому змішаному графіку, приємні бонуси у вигляді кави та смаколиків. І, звичайно ж, наголосила на необхідності знання англійської мови на рівні спілкування.

У наших студентів було багато запитань, як-от:

  • які базові знання потрібні для успішної кар’єри ІТшніка;
  • як потрапити в Onix;
  • у яких проєктах задіяна команда.

Анастасія докладно та змістовно відповідала на питання. Зокрема, дала практичні поради:

  • зорієнтуватись у сфері, де ви хочете працювати;
  • базова мова програмування – це лише інструмент. Головне – володіти базовими навичками + мати бажання і готовність навчатись;
  • йти варто туди, де для вас найпростіший поріг входу;
  • розпочати простіше на проєкті, який уже триває.

Студенти не хотіли відпускати цікавих співрозмовників, ставили багато запитань!

На зустрічі також були присутні науково-педагогічні працівники кафедри, оскільки спілкування зі стейкхолдерами важливе й для викладачів. Підготовка сучасних кадрів для ІТ-галузі – це надзвичайно цікава і відповідальна справа, адже потрібно врахувати всі аспекти професійної діяльності, узгодити проблеми та перспективи, тримати зворотний зв'язок від усіх зацікавлених сторін.

Колектив кафедри інформатики та ІТ щиро вдячний за активну участь стейкхолдерів у практичній підготовці наших студентів і сподівається на подальшу співпрацю!

Інформацію надано доцентом
кафедри інформатики та інформаційних технологій
Оленою Присяжнюк

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись