• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Обговорення освітньо-професійних програм: кафедра математики та цифрових технологій залучає стейкхолдерів для підготовки професіоналів нового покоління

Обговорення освітньо-професійних програм: кафедра математики та цифрових технологій залучає стейкхолдерів для підготовки професіоналів нового покоління

У рамках стратегії постійного вдосконалення освітніх програм представники кафедри математики та цифрових технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка д.іст.н., проф. Наталя Пасічник, д.іст.н., проф. Ренат Ріжняк, д.пед.н., проф. Микола Садовий, д.пед.н., проф., зав. кафедри Олена Трифонова провели зустріч зі стейкхолдерами, щоб обговорити напрямки підготовки фахівців у відповідності до сучасних вимог ринку праці та академічних стандартів з освітніх програм, для яких кафедра є випусковою:

Перший (бакалаврський) рівень

- Спеціальність: 014.04 Середня освіта (Математика) ОП Середня освіта (Математика та інформатика)

- Спеціальність 112 Статистика ОП Інтелектуальний аналіз даних та цифрова економіка

- Спеціальність 015 Професійна освіта ОП Професійна освіта (Цифрові технології)

Другий (магістерський) рівень

- Спеціальність: 014 Середня освіта (Математика) ОП Середня освіта (Математика, інформатика, економіка)

- Спеціальність 015 Професійна освіта ОП Професійна освіта (Цифрові технології)

- Спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки ОП Організація освітнього процесу: управління та експертиза (денна та заочна)

- Спеціальність 112 Статистика ОП Статистика (Фінансова, страхова та комп’ютерна статистика)

22 квітня 2024 року зустріч відбулася з керівництвом Кропивницького вищого професійного училища: директором Рацулом Олександром Борисовичем та заступником директора з навчально-виховної роботи Кривенко Наталією Анатоліївною.

Обговорили роль освітніх програм у формуванні кваліфікації майбутніх професіоналів. Основна увага була приділена інтеграції практичних навичок, які є важливими для ефективного входження випускників в професійне середовище.

Під час зустрічі також було наголошено на необхідності адаптації програм до швидкозмінних умов сучасного світу, що включає впровадження новітніх технологій та методів навчання. За результатами зустрічі були визначені ключові напрямки розвитку освітніх програм, що сприятимуть підготовці кваліфікованих, конкурентоспроможних професіоналів своєї справи.

Ці обговорення відіграють важливу роль у підготовці висококваліфікованих професіоналів, здатних відповідати викликам сучасної економіки та інноваційного розвитку. Кафедра математики та цифрових технологій планує продовжити активну взаємодію з усіма зацікавленими сторонами для подальшого вдосконалення освітніх програм.

Інформацію підготували проф. Наталя Пасічник, проф. Ренат Ріжняк, проф. Микола Садовий, проф. Олена Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись