• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Цифровий карнавал

Цифровий карнавал

Що таке карнавал? – Це маскарад, феєрверки, веселощі, ігри, танці, яскраві костюми, піднесений настрій… 24 квітня «Цифровий карнавал» влаштували на факультеті студенти групи МІ20б (освітня програма «Математика та інформатика»).

У програмі інформатичного карнавала були цікаві питання вікторини, яку підготували Ольга Горобець та Римма Тупчієнко, логічні ланцюжки Лізи Широкої, завдання на кодування даних, розроблене Оленою Шевченко та Дар’єю Жупаненко, гра у хрестики-нулики за правилами Катерини Кифорук, і, звичайно, «Крокодил» Маргарити Шаєць: спробували б Ви за допомогою пантоміми зобразити «Штучний інтелект», «Машинну мову», «Блок-схему», «Хмарний диск»…

Усі ці завдання довелося виконувати студентам груп М23б, М22б та Інф20б, які об’єдналися у дві команди: до команди «Піфагорики» увійшли Макс Діхтяр, Ярослав Зубенко, Віра Сотнікова, Олександра Ковальчук, Даша Решетнікова, а до команди «Пончики» – Дарина Скрипник, Влад Грищенко, Анастасія Банул, Яна Хоміна, Андрій Ткаченко.

«Пончики», як і має бути на карнавалі, кривлялися, вигукували, намагалися приховати від журі свої можливості. «Піфагорики» ж поводилися серйозніше, відповідно до своєї назви. А в результаті більше балів набрали «Пончики». Але головними здобутками карнавалу стали гарний настрій в усіх, хто був залучений до дійства, задоволення від цікавих успішно виконаних завдань та призи від організаторів свята: кожен учасник отримав Apple&RedButton – смачне яблуко і шоколадний батончик.

Чекаємо від студентів групи МІ20б таких самих яскравих відповідей на державних екзаменах, а від «Пончиків» і «Піфагориків» – успішної сесії.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись