• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Звітна конференція студентів-хіміків з педагогічної практики у закладах загальної середньої освіти

Звітна конференція студентів-хіміків з педагогічної практики у закладах загальної середньої освіти

У квітні 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулася звітна он-лайн конференція студентів спеціальності 014.06 «Середня освіта (Хімія)» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Здобувачі вищої освіти не лише звітували про виконання завдань практики, але й поділилися своїми враженнями. Попри складну ситуацію в країні, змішаний формат навчання в закладах загальної середньої освіти та нескінчені тривоги, студенти успішно виконали усі  поставлені завдання.

Під час проходження педагогічної практики студенти мали змогу вдосконалити систему педагогічних умінь і навичок, розвинути фахові та методичні вміння. Практика дала змогу їм відчути  себе у ролі вчителя; побачити переваги педагогічної професії; визначити власні професійні орієнтири; на практиці апробувати теоретичні знання, здобуті в університеті; поліпшити організаторські здібності та вміння тощо. На конференції було презентовано здобутий педагогічний досвід, особисті досягнення у вигляді  презентацій,  фото- та відео звітів, проаналізовано труднощі, над подоланням яких ще треба працювати.

Результати студентських звітів свідчать про їх готовність до роботи у Новій українській школі.

Бажаємо магістрам подальших успіхів у реалізації професійних задумів!

Інформацію підготувала доцент кафедри природничих наук і методик їхнього навчання Форостовська Т.О.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись