pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Музейно-етнографічна практика студентів ЦДПУ «Вулицями старого Львова»

Музейно-етнографічна практика студентів ЦДПУ «Вулицями старого Львова»

Щоб насолодитися незабутньою атмосферою старовинного міста, радимо вам відвідати місто Лева. Львів – місто старовинних площ, колоритних вулиць, вишуканої архітектури, оригінальних ресторацій, затишних кнайп і кав’ярень, яскравих фестивалів і культурних подій. Тому у цьому році наша група  4 курсу МО16Б під керівництвом старшого викладача кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Лариси Кулініч вирушила на музейно-етнографічну практику до Львова.

Ми гостювали у наших колег-художників з Львівської академії друкарства, що дало змогу обмінюватись досвідом у сфері мистецтв. Тож, юні художники могли повністю проникнути чарами старовинного міста з його неймовірною архітектурою, яка так і надихає творити!

Кожного для ми плідно працювали і намагались відтворити всю ту велич і красу, що окутувала нас кожної миті. Наш куратор майстерно підібрала програму для наших подорожей містом, адже одночасно з пленерною діяльністю, ми відвідували безліч цікавих місць мистецького спрямування. У Художньо-меморіальних музеях Олени Кульчицької,  Леопольда Левицького, Олекси Новаківського, ми ознайомились з творчістю та життєвим шляхом митців. У Музеї етнографії та художнього промислу і Національному музеї імені Андрея Шептицкого вивчали твори мистецтва минулих поколінь. Відвідали Львівський оперний театр, а також побували  на концерті органної музики, який вразив всіх студентів. Особливо цікавою та змістовною була архутектурна екстурсія Львовом від місцевого архітектора Євгена. Ми закріпили свої знання, щодо архітектурних стилів в мистецтві, а також дізналися про особливості забудови міста.

Отже, загальні враження у нашої групи просто неймовірні і дуже складно передати всю ту красу, чарівність і атмосферу в якій ми перебували майже тиждень. Ми дуже вдячні нашим викладачам, які організували цю поїздку, що стала ще одним незабутнім періодом в нашому студентському житті!!!

Студенти групи МО16Б 4 курсу кафедри
образотворчого мистецтва
та дизайну мистецького факультету

Інформацію надано мистецьким факультетом