pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Пленерна практика студентів ЦДПУ

Пленерна практика студентів ЦДПУ

Згідно з навчальним планом студенти 1 курсу (спеціальність: 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація) мистецького факультету проходили пленерну практику у с. Лугове Березанського району Миколаївської області.

Завдання пленерної практики відповідно до діючої програми здійснювалися за такими розділами: натюрморт, стани на пленері, деталі пейзажу, архітектурні мотиви, світ тварин. Головна мета практики з образотворчого мистецтва – закріплення та поглиблення професійних знань та навичок з живопису, рисунку й композиції; розвиток творчої активності та ініціативи студентів, їх художніх потреб та естетичного смаку в процесі образотворчої діяльності в умовах пленеру.

Виїзна пленерна практика дала змогу студентам збагатити свій досвід як в галузі практичної роботи з художніми матеріалам, так і художньо-естетичного сприйняття довколишнього середовища й творів образотворчого мистецтва та архітектури. Студенти мали змогу спостерігати та передавати засобами графіки та живопису стани природи, особливості місцевості (морські пейзажі, гори), архітектурні особливості даного регіону.

Керівник практики: Пунгіна О.А.

Інформацію надано мистецьким факультетом