pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Перемога студентів ЦДПУ у Всеукраїнському студентському Конкурсі архітектурного рисунка

Перемога студентів ЦДПУ у Всеукраїнському студентському Конкурсі архітектурного рисунка

Вітаємо переможців Всеукраїнського студентського Конкурсу архітектурного рисунка (КАР-2018), якій відбувся у Полтавському Національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

З Першим місцем Анну Саражин (VII курс, магістратура; наук. керівн. – канд. мист-ва, доц. Кириченко О.І.) та Світлану Кравченко (ІV курс; наук. керівн. – канд. пед. наук, доц. Гарбузенко Л.В.), з Другим місцем Юлію Орлик (ІІІ курс; наук. керівн. – ст. викл. Кулініч Л.О.). Студенти художньо-графічного відділення беруть участь у «КАР» вже не перший рік і вже мали призові місця. В цьому році вони в черговий раз підтвердили свою майстерність і здатність змагатися з фахівцями.

В конкурсі представлені роботи майже всіх вузів України, які готують архітекторів, тому участь у подібному конкурсі і тим більше перемога свідчать про високий рівень професійної підготовки, яка ведеться кафедрою образотворчого мистецтва та дизайну. Одночасно з конкурсом відбулась IV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, молодих учених і науково-педагогічних працівників «Архітектурний рисунок у контексті професійної освіти», в якій взяли участь А. Саражин та її науковий керівник, канд. мист-ва, доцент О.І. Кириченко.

Бажаємо подальших успіхів переможцям!

О. І. Кириченко

Інформацію надано мистецьким факультетом