pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Майстер-клас «Степові зорі»

Майстер-клас «Степові зорі»

20 березня 2019 р. на мистецькому факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся майстер-клас з навчально-виховної роботи з оркестром народних інструментів «Степові зорі», який провела кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри музичного мистецтва і хореографії Зоя Михайлівна Стукаленко.

Організаторами заходу був обласний Центр народної творчості, завдяки якому відбувся семінар-практикум з розвитку музичного жанру в клубних закладах області. На майстер-класі були присутні методисти районних будинків культури та керівники аматорських музичних колективів цього напрямку. Метою представленої програми є залучення студентів до скарбниці музичного мистецтва засобами оркестрових творів та творчого підходу у роботі в оркестровому класі.

Дякуємо учасникам та організаторам майстер-класу – методисту з музичного жанру обласного Центру народної творчості Вікторії Шишовій, старшому викладачеві кафедри музичного мистецтва і хореографії Зої Михайлівні Стукаленко та координатору проекту – доктору педагогічних наук, професору, декану мистецького факультету Стратан-Артишковій Тетяні Борисівні.

Інформацію надано мистецьким факультетом