pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Кафедра права та правоохоронної діяльності провела профорієнтаційний захід «Відчуй себе студентом»

Кафедра права та правоохоронної діяльності провела профорієнтаційний захід «Відчуй себе студентом»

19 квітня 2024 року на кафедру права та правоохоронної діяльності завітали студенти-випускники Кіровоградського кооперативного фахового коледжу економіки і права імені М. П. Сая.

З вітальним словом до гостей звернулася завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент Тетяна Мілова.

Презентуючи спеціальність «081 Право», Тетяна Миколаївна розповіла про кадрове забезпечення освітньої програми, акцентувала увагу на  насиченому цікавими подіями практико-орієнтованому навчанні, яке включає в себе участь у роботі Юридичної клініки «Artium De Lex», розгляд судових кейсів, зустрічі з адвокатами, круглі столи, конференції, активне культурно-громадське життя.

Також було наголошено на умовах вступу на спеціальність «081 Право» у 2024, які в свою чергу встановлюють конкурсний бал для вступу на спеціальність – 150 балів.

Зі свого боку студентський директор юридичної клініки «Artium De Lex» Олександр Кодема розповів про студентське життя в Нашому університеті, адже це не лише навчання, а й конкурси, зустрічі, спортивні заходи. При цьому наші студенти активно допомагають ЗСУ, стають донорами, працюють волонтерами, чим наближають нашу перемогу. Водночас Олександр розповів про структуру та особливості функціонування юридичної клініки в сучасних умовах.

Гості пройшли коридорами факультету історії, бізнес-освіти та права, побували у "залі судових засідань", відвідали кабінет криміналістики, із захопленням зазирнули до аудиторії часів жіночої гімназії, оглянули студентський простір Vynnychenko's Kowo Centre, побували в укритті.

Наприкінці зустрічі завідувач кафедри радо запросила абітурієнтів завітати до нашого університету 27 квітня 2024 року на «День відкритих дверей» і дізнатися більше про освітні програми та перспективи навчання в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка, зокрема на факультеті історії, бізнес-освіти та права.