pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Проведення відкритої гостьової лекції

Проведення відкритої гостьової лекції

Проведення відкритих гостьових лекцій вже стало хорошою традицією на кафедрі педагогіки та спеціальної освіти Центральноукраінського державного університету імені Володимира Винниченка. Цей вид діяльності сприяє налагодженню співробітництва між закладами та комунікації науковців, студентів та викладачів. 12 березня 2024 року завідувачем кафедрою, професором Рацулом А.Б. та доцентами: Завітренко Д.; Кашубою Л. було організовано гостьову лекцію на тему: «ІГРОВА ДІАГНОСТИКА. ПЕРШІ КРОКИ ДО СТИМУЛЮВАННЯ МОВЛЕННЯ» провідним логопедом Овсянниковою Валентиною Сергіївною для студентів факультету педагогіки, психології та мистецтв спеціальності «016 Спеціальна освіта» (СО20Б; СО21Б).
«Для нас надзвичайно важливо, що на базі нашого університету здійснюється професійна підготовка таких затребуваних конкурентоздатних фахівців, які зможуть вдосконалити не тільки матеріально-технічну базу, але й впроваджувати інноваційні розробки у професійну підготовку дефектологів, тому що ця професія є затребуваною у нашому регіоні».
Вона зазначила: «Ви будете завжди у тренді, тому що найцінніше в державі, у родині – це діти. Звісно, дорослі дбають про те, щоб дитина була здоровою, усміхненою, а ви маєте такий потенціал – допомогти у цьому»!!!