pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Перше заняття на базі Інклюзивно-ресурсного центру №1 з дисципліни “Психолого-педагогічна діагностика та відбір у спеціальні заклади”

Перше заняття на базі Інклюзивно-ресурсного центру №1 з дисципліни “Психолого-педагогічна діагностика та відбір у спеціальні заклади”

Cтуденти групи СО 20 Б спеціальності 016 Спеціальна освіта розпочали своє перше заняття на базі Інклюзивно-ресурсного центру №1 з дисципліни “Психолого-педагогічна діагностика та відбір у спеціальні заклади”
Ось і розпочався новий навчальний семестр сповнений подій, нових знань, емоцій та наполегливої праці. Надзвичайно легко розпочинати його зі студентами, які налаштовані на плідну роботу.
Цікаво та з користю студенти групи СО 20 Б спеціальності 016 Спеціальна освіта розпочали своє перше заняття на базі Інклюзивно-ресурсного центру №1 з дисципліни “Психолого-педагогічна діагностика та відбір у спеціальні заклади”. Фахівці ІРЦ ознайомили студентів з теоретичними основами психолого-педагогічної діагностики, новітніми методиками тестування дітей з особливими освітніми потребами, показали різні підходи та шляхи до вивчення дітей з різними порушеннями у розвитку, теоретичним та практичним методам відбору дітей в спеціальні дошкільні та шкільні заклади.
Саме гарний настрій і готовність отримувати нові знання та вміння продемонстрували наші студенти. Дякуємо за співпрацю та поширення власного досвіду адміністрації та фахівцям ІРЦ.