pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Консультативно-психокорекційна практика студентів ІV курсу

Консультативно-психокорекційна практика студентів ІV курсу спеціальності 053 Психологія бакалаврського рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання факультету педагогіки, психології та мистецтв  тривала з 27.02.2023 по 27.03.2023 р.

Метою практики було відпрацювання прийомів і навичок діяльності практичного психолога – організація і проведення психокорекційної та консультативної роботи в різних навчальних закладах, установах і організаціях. У програмі практики  відображено форми роботи, які відповідають фаховій діяльності практичного психолога.

Під час практики студенти поглибили і закріпили теоретичні знання, отримані в процесі навчання в університеті, навчилися їх застосовувати, вдосконалили уміння надавати психологічну підтримку та допомогу, проводити  психологічне консультування та корекційно-розвивальні тренінги, також удосконалили вміння систематизувати матеріал і формулювати висновки.

Студенти проявили професійний підхід, креативність і старанність, тому їх роботу позитивно оцінили викладачі й адміністрація навчальних закладів, де вони проходили практику.