pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтація в дії

Профорієнтація в дії

30 березня 2023 року відбувся профорієнтаційний захід, на якому доценти кафедри психології та соціальної роботи Любов  Галушко, Ірина  Мельничук, студентка 4-го курсу Вікторія Шароварова зустрілися зі старшокласниками комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» м. Кропивницького.

Майбутніх абітурієнтів запросили на навчання до Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, ознайомили зі спеціальностями, які вони можуть здобути, а також проінформували про особливості навчання в університеті.

У процесі спілкування зі школярами Ірина Мельничук ознайомила з  історією нашого закладу і можливостями навчання за різними  спеціальностями та умовами вступу до університету.

Любов Галушко обґрунтувала необхідність  вибору спеціальностей соціально-психологічного спрямування, розповіла  про специфіку навчання за фахом «Психологія», у процесі  якого майбутні студенти зможуть отримати належну теоретичну підготовку та поглиблено вивчатимуть особливості практичної роботи.

Студентка Вікторія Шароварова поділилася враженнями про цікаве та активне студентське життя на факультеті та заходи, які проводяться кафедрою психології та соціальної роботи.

Старшокласникам було представлено відеоматеріали, роздано буклети про навчальний заклад та умови вступу до нього. Майбутні абітурієнти активно ставили питання і зацікавлено слухали відповіді на них.

Висловлюємо слова подяки керівнику Лілії Титаренко та вчителям навчального закладу, зокрема, Ларисі Білій, Наталії Патріман, Олені Кравченко за співпрацю.

Бажаємо випускникам комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» м. Кропивницького успішно скласти вступні іспити та навчатися у ЦДУ імені Володимира Винниченка.