pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтаційна робота серед випускників шкіл триває…

Профорієнтаційна робота серед випускників шкіл триває…

30 березня 2023 року відбулася зустріч доцентів кафедри психології і соціальної роботи Любові Галушко, Ірини Мельничук і  студентки 4-го курсу бакалаврського рівня освіти  факультету педагогіки, психології та мистецтв Вікторії Шароварової з учнями 11 класів комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» м. Кропивницького. Метою цього заходу було ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, напрямами підготовки та спеціальностями.

У процесі спілкування зі школярами Ірина Мельничук ознайомила з  історією нашого закладу і можливостями навчання за різними  спеціальностями та  умовами вступу до університету. Любов Галушко обґрунтувала необхідність  вибору спеціальностей соціально-психологічного спрямування, розповіла  про специфіку навчання за фахом «Психологія» у процесі  якого майбутні студенти зможуть отримати належну теоретичну підготовку та поглиблено вивчатимуть особливості практичної роботи. Студентка Вікторія Шароварова поділилася враженнями про цікаве та активне студентське життя на факультеті і різні  змістовні заходи, що проводяться кафедрою психології та соціальної роботи.

Старшокласникам було представлено відео матеріали та роздано буклети про навчальний заклад та умови вступу до нього. Майбутні абітурієнти активно ставили питання  та зацікавлено слухали відповіді на них. 

Наприкінці зустрічі викладачі кафедри запропонували учням завітати на «День відкритих дверей» 08 квітня 2023 року до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка, зокрема, на факультеті педагогіки, психології та мистецтв з перспективою навчання за спеціальністю «Психологія».

 Висловлюємо слова подяки керівнику Лілії Титаренко та вчителям навчального закладу, зокрема, Ларисі Білій, Наталії Патріман, Олені Кравченко  за співпрацю.  Сподіваємося побачити випускників комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» м. Кропивницького в одному із більше ніж столітньою історією розвитку Університету нашого регіону здобувачами вищої освіти вже у прийдешньому вересні. Навчайтесь з нами!

Інформацію підготували:
кандидат психологічних наук, доцент Галушко Л.Я.;
кандидат психологічних наук, доцент Мельничук І.Я.