pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

«Вернісаж талантів» на факультеті педагогіки та психології

«Вернісаж талантів» на факультеті педагогіки та психології

Таланти, беззаперечно, має кожен з нас і всі вони різні та унікальні. Хтось віртуозно танцює, хтось натхненно співає, а хтось майстерно володіє словом, чи музичним інструментом. Нещодавно першокурсники факультету педагогіки та психології мали нагоду показати себе, проявити кращі свої здібності й таланти в рамках нашого традиційного конкурсу «Вернісаж талантів».

До підготовки такого хвилюючого свята було витрачено чимало паперу для сценаріїв, прослухано величезну кількість музики та переглянуто сотні хореографічних відео. І все це було не даремно. Хвилювання залишилося за кулісами. З кожним номером аплодисменти із глядацької зали, лунали все гучніше і гучніше.

Тут було все: зворушливі пісні, кумедні сценки, лірична поезія, неймовірні танці, інструментальні композиції. Такого рівня організації не вдалося б досягти без допомоги студентської ради факультету та підтримки студпрофкому. Кожна група віднеслася з величезною відповідальністю до представлення власних номерів. Студенти довели, що наш факультет, без сумніву, має безліч талантів, які варто лише помітити та розвивати.

Для оцінювання представникам журі знадобилося чимало часу, адже складно обрати кращих серед такої кількості талановитих студентів.

Конкурс допоміг кожному учаснику проявити свої таланти, згуртувати колектив нашого факультету, а також проявити активність і відчути підтримку друзів. Цьому сприяла емоційно піднесена позитивна атмосфера, що панувала під час проведення конкурсу.

Всі ми сподіваємось, що студентське життя надасть ще більше можливостей для проведення подібних конкурсів, а охочих взяти участь буде лише зростати.

Повідомлення підготувала студентка 1 курсу
факультету педагогіки та психології Діана Мельник

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв