pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Благодійний концерт

1 листопада 2011 року в актовій залі університету ініціативна група студентів психолого-педагогічного факультету  провела благодійний концерт до дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми в рамках акції «Молодь за здоровий спосіб життя».

Перед студентами виступили голова Кіровоградського обласного фонду «Майбутнє за молоддю», студентка У курсу психолого-педагогічного факультету Анна Колєва та представник центру Всеукраїнської мережі ЛЖВ Володимир Бочаров-Туз.

Колективу психолого-педагогічного факультету були вручені: грамота від Кіровської районної ради у м. Кіровограді за вагомий внесок у втілення соціально важливих проектів та щорічне проведення благодійних концертів до дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми; подяка від Всеукраїнської мережі ЛЖВ за плідну та ефективну співпрацю. Від Кіровоградського обласного фонду «Майбутнє за молоддю» вручена подяка старшому викладачеві кафедри педагогіки початкової освіти та соціальної педагогіки Шараповій Тетяні Анатоліївні за багаторічне сприяння у проведенні соціально-виховної роботи, організацію молодіжних соціальних проектів та популяризацію волонтерського руху в Кіровоградській області.

У концертній програмі – танцювальні номери, пісні українських та зарубіжних авторів, студентські мініатюри.

Матеріали підготувала доцент кафедри методик початкового навчання Фадєєва Т. О.