• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Наші проекти

МедіаРеВізія

mediarevisia

Грантовий проєкт «МедіаРеВізія» у рамках міжнародного проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність – національне розгортання», що реалізується радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств Великої Британії та США в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України й Академії української преси.

Проєкт «МедіаРеВізія» спрямований на створення інтеграційної медіаосвітньої платформи для молоді ОТГ Кіровоградщини (період реалізації жовтень 2020 року – лютий 2021 року)

Цільова аудиторія проєкту - активна молодь об'єднаних територіальних громад Кіровоградської області (від 14 років до 35 років), яка представляє Молодіжні ради, Учнівські парламенти, Журналістські учнівські гуртки, молодіжні громадські організації та ініціативні групи. Також передбачається залучення до проєкту молодіжної аудиторії з інших областей України через участь у онлайн-форматах проєкту з метою нетворкінгу та обміну досвідом.

Історії успішних випускників

hist"Історії успішних випускників" - промоційний проект про успішних випускників кафедри видавничої справи та редагування, ініціатором якого стала Вікторія Салогуб, студентка 44-ої групи факультету філології та журналістики КДПУ ім. В.Винниченка

Конкурс «Шкільна журналістика»

shjurКонкурс проводиться з 2011 року серед учнів загальноосвітніх шкіл Кіровоградської області.

Конкурсні роботи оцінює журі, до якого входять викладачі кафедри видавничої справи та редагування і провідні журналісти кіровоградських видань.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях:"Майбутній журналіст","Наша газета","Фотожурналіст".

Медіа-кемп «Чистий простір»

mkcpЕкспериментальний табір «Чистий простір» заснований у 2011 році з метоюстворити особливе інформаційне поле, в якому виразніше відчуються специфіка сучасних та традиційних ЗМІ.Основними напрямками роботи табору є:

  • неформальна освіта в галузі медіа;
  • пропаганда активних видів відпочинку;
  • екологічне виховання.

Учасники табору – активні, небайдужі, свідомі люди – студенти, працівники ЗМІ, члени громадських організацій, колишні випускники, викладачі КДПУ ім. В. Винниченка.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись