• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція на факультеті фізичного виховання!

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція на факультеті фізичного виховання!

28-29 листопада 2019 року на факультеті фізичного виховання відбулась IV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі».

Метою конференції є обговорення наукових і практичних проблем підвищення якості життя в умовах глобалізації, закономірностей і основних тенденцій зміни різних аспектів якості життя людей.

В конференції брали участь: Вища школа управління і адміністрації в Ополє (Польща), Бердянський державний педагогічний університет, ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Інститут дослідження просторового розвитку, Національний університет цивільного захисту України, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Учасників конференції привітав проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор Сергій Павлович Михида.

Серед проблем, які розглядалися на конференції, особлива увага була приділена методологічним та методичним засадам вивчення феномена «якість життя»; особливостям використання фінансових і економічних інструментів для підвищення якості життя населення; ролі і місцю фізичної культури і спорту у формуванні здорового способу життя як основи підвищення її якості; духовності і гуманізму як фактори зміцнення особистісного ресурсу та підвищення якості життя; впливу засобів та каналів комунікації на якість життя людей; механізмам юридичної відповідальності в умовах глобалізації тощо.

Від університету з доповіддю «Експериментальна програма комплексного розвитку професійно важливих фізичних якостей студентів» виступила завідувач кафедрою теорії і методики фізичного виховання, доцент Шевченко Ольга Володимирівна.

Викладачі та студенти нашого вишу вже четвертий рік поспіль представляють міжнародному товариству результати своїх досліджень. На секційних засіданнях було презентовано результати досліджень викладачів факультету фізичного виховання: Турчака А.Л., Маркової О.В., Черній В.П., Мельнік А.О., Щербатюк Н.І., Нєворової О.В., Сундукової І.В., Логвінової Я.О., Язловецької О.В., Собко Н.Г., Собка С.Г., Маленюк Т.В., Челало С.А. та інших; студентів та випускників факультету, які продовжують наукові пошуки і діляться своїми доробками з колегами (Лодига П., Фесюк В. та ін.).

Присутні викладачі та студенти-магістранти активно обговорювали доповіді закордонних колег та дружніх закладів вищої освіти.

Результати досліджень учасників конференції будуть опубліковані у вигляді збірника наукових праць польським академічним видавництвом. Розміщення збірника заплановано на сайтах вишів-співорганізаторів конференції.

Вітаємо учасників інтернет-конференції та бажаємо подальших успіхів у наукових досягненнях!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись