• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Не зраджуючи традиції!

Ти не студент, якщо не просипав пари, не забував розклад, не плутав аудиторії, не спізнювався на іспит і ще купа «не», але найголовніше - якщо не жив у гуртожитку, адже саме такий формат студентства найемоційніший, найдрайвовіший, найвеселіший, найкорисніший, найнезвичайніший і най-най-най…
Купа можливостей і переваг, відкриттів і досвіду, подій і висновків, нових аспектів життя і взаємодії з різними людьми.


Укотре переконуюсь, що недаремно обрала життя в гуртожитку, адже мій 8-б – то як ще одна родина. Ми разом переживаємо радощі і смуток, перемоги і поразки, долаємо перешкоди і досягаємо мети. Яскравим прикладом нашої кооперації є те, що спільними зусиллями ми щороку достойно представляємо себе на Конкурсі блоків і цього року вже втретє перемогли і здобули поїздку в Карпати.
Цього року Карпати почастували нас не лише атмосферою, красою та новими знахідками, а й подарували шквал емоцій від катання на лижах, ковзанах, екстремального спуску на зіплайні, пригод у пошуках водоспаду або хоча б найближчого маркету. Хтось відпочивав у СПА, хтось катався на борді, інші смакували в колибі гуцульські страви, дехто випробовував себе у піших прогулянках і відвідував екскурсії, майже кожен споглядав гірські краєвиди на фунікулері, а найхоробріші підкорювали гору Довгу; море сміху, відверті розмови і дитячі радощі від маленьких дрібниць - це далеко не весь перелік того, що подарували Карпати, Яремче і Буковель моєму найталановитішому 8-б. Подякувати хочеться нашому студпрофкрму ЦДПУ ім. В.Винниченка і всім учасникам!!! Бажаю, щоб наступного року ми знову зустрілися у тому ж місці, у той же час!!!
Копієвська Дар’я
8 Б блок

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись