• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Інформаційний центр долучився до проведення дискусії-тренінгу від Представництва ЄС

20190329 15114829 березня 2019 року Австрійська фахова бібліотека ім. Б. Штільфріда ЦДПУ ім. В. Винниченка приймала в себе дискусію-тренінг «European projects lab for NGOs» для представників громадських організацій Кіровоградщини. Захід був організований і проведений делегацією Представництва ЄС в Україні, яка з триденним робочим візитом перебувала в нашому місті. Учасники дискусії обговорили проектні заявки, спрямовані на розвиток територіальних громад і вирішення актуальних питань із життя регіону, та отримали експертні рекомендації щодо своїх ініціатив.

Після нетривалої перерви на присутніх чекала ще одна непересічна подія – антитренінг «Як не отримати грант від донора».Під час тренінгу представники неурядових організацій почули інформацію про ризики для проектних заявок та в режимі реверсивного мозкового штурму дізнались, що саме не варто робити, якщо вони бажають отримати грантову підтримку від ЄС. Тренінг був проведений Олегом Кулінічем, доцентом кафедри соціальної і гуманітарної політики Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, керівник проектів ГО «Інститут соціальної політики регіону».

Дискусія-тренінг стала частиною інформаційно-просвітницької кампанії, яку Представництво ЄС в Україні розгорнуло по всій країні. Метою заходу є пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширювати європейські цінності та підвищувати рівень обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись