• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Наші студенти прикрасять будь-яку кімнату!

divchata-1.jpg
Вас вітають дівчата, які проживають в гуртожитку №4, у кімнаті 254. Ми брали участь у конкурсі на кращу кімнату. Журі були приємно вражені її затишком та  чистотою, нашими дружніми відносинами та приємною атмосферою. Ми намагалися зробити з нашої кімнати затишний куточок для відпочинку, роботи і спілкування з друзями. 
divchata-3.jpg
Журі дізналося про історію нашого знайомства на практиці. Це було 19 серпня, коли ми разом працювали на одному із блоків гуртожитку. Після довгого спілкування  потоваришували одна з одною. Хоча ми й з різних областей України, ми знайшли спільну мову. На щастя, трапилося так, що ми опинилися в одній кімнаті на прекрасному 5-Б блоці. 
divchata-2.jpg
Ми були вражені чистотою нашого блоку та привітністю сусідів. 
Коли ми вперше зайшли до кімнати, вона була порожньою і похмурою. Проте ми зробили все для того, щоб додати яскравих кольорів. Кожна з нас внесла частинку себе в розробку дизайну кімнати. Ми прикрасили стіни першими фото, які були зроблені в Кіровограді, та виразами відомих людей, які слугують нам дороговказом у житті. 
Одна з цих цитат звучить так: „Wer fremde Sprache nicht kennt, weiß nichts von seiner  eigenen.“ (Людина, яка не знає іноземних мов, не знає нічого про свою власну). Для нас, студенток факультету іноземних мов, ця фраза є дуже близькою, адже ми прагнемо знати якомога більше іноземних мов.
У результаті, наша кімната стала переможницею в конкурсі. Ми дуже вдячні журі, які справедливо  оцінили наші апартаменти. 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись