• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Руйнівники міфів

На нашому блоці панує завжди взаємодопомога, доброзичливість, радість, дружнє спілкування і гарне ставлення до кожного з його мешканців. Із початку нового навчального року наш поверх був радий вітати першокурсників не тільки з тим, що вони тепер наші нові сусіди, а і з тим, що вони зробили правильний вибір тим, поступивши на факультет іноземних мов. У перші дні свого перебування на нашому поверсі їх бентежив зовнішній вигляд (ремонт) нашого блоку, а також вони мало йшли на контакт, у них була присутня деяка боязкість та невпевненість. На початку вересня ми провели загальне ознайомлення з блоком. Пізніше ми провели день блоку, під час якого спілкувались, грали в різні цікаві ігри та загалом краще дізнавались про один одного. Не пройшло й одного місяця, і я вже можу з упевненістю сказати, що на нашому блоці кожен щасливий, що живе з нами. Приємна та затишна атмосфера, доброзичливий та дружній колектив, комфортабельні та затишні умови для існування формують разом гармонію та любов. 
Наприкінці хотілося б сказати, що недосконалість зовнішнього вигляду нашого блоку ніяк не може зіпсувати загальне враження та настрій його жителів.


Староста 5-Б блоку
 

Можливо, хтось вважає, що життя у гуртожитку не таке цікаве, а можливо, навіть важке. Але якщо ви так гадаєте, то ви просто нічого не знаєте про наш гуртожиток, про наш блок. Цього року, як і завжди, студенти старшокурсники заселилися у свої кімнати і були дуже раді повернутися сюди, адже всі хотіли побачити друзів, зайти на свій рідний блок, у свою кімнату. З’явилися на нашому 7-Б блоці і новенькі – першокурсники, на чиїх обличчях можна було прочитати певну тривогу, адже вони починали, так би мовити нове життя, яке несло в собі щось невідоме для них. Та їхній страх даремний, адже насправді у гуртожитку життя веселе та цікаве, тут можна знайти багато друзів, старші завжди допоможуть, адже студент студента розуміє.
 
Є на нашому блоці така традиція – щотижня ми всі разом прибираємо блок. Прибирання проходить оперативно і під веселу музику, адже кожен робить свою справу і відчуває дух команди. Також ми збираємось попити чай разом, говоримо про різне, ділимося досвідом навчання та життя. Це дуже зближає нас і тому проблем із взаєморозумінням виникає менше, адже ми вже дізнаємося один одного краще і разом встановлюємо певні правила проживання на блоці, а тому і виконуємо їх. Попри те, що в гуртожитку ще продовжується ремонт, ми не дратуємось, а займаємось тим чим повинні займатись, допомагаємо адаптуватись один одному до всього і знаходимо рішення у будь-якій складній ситуації. 
 
Староста 7-Б блоку 
 
Ось деякі фото з нашого буденного життя:
 
 
2.jpg3.jpg8.jpg
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись