• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Трішки про життя в гуртожитку!

hurtozhytok3Звичайно в нашому університеті навчаються студенти з різних куточків нашої величної України. І гуртожиток став для кожного з нас вже рідною домівкою. На кожному блоці створилась вже невеличка сім‘я. Тут панує доброзичливість, щирість і повага. Якщо Ви думаєте, що життя в гуртожитку нецікаве і одноманітне, то ви помиляєтеся. Студенти не просто приходять додому і запираються в своїх кімнатах.

 

Нещодавно наш факультет приймав участь на кращий блок і кімнату, де ми отримали перемогу і студенти поїхали відпочивати в Карпати. На конкурсі ми намагалися донести і показати як ми любимо нашу неньку Батьківщину. Ми співали пісні, розповідали напам’ять вірші, куштували різні українські страви, головною із яких було, звичайно, сало.
Також ми маємо вже свої традиції. Майже кожного тижня ми збираємося всім блоком на чай з тортиком і ділимося один з одним новинами. Останнім часом великою популярністю в нашому гуртожитку є гра в «Мафію». Дуже цікаво спостерігати як ми всі змінюємося заради перемоги.
Ми ніколи не забуваємо про наших іменинників. О 00:00 ми надуваємо кульки і з різноманітними солодощами вітаємо їх, які пізніше всі разом і з’їдаємо.
Хочу додати, що навіть шалені черги в душ не є причиною сварок, а ще одним приводом поспілкуватись.
Тож якщо хочете в гості, ми завжди раді вас вітати.

Староста факультету іноземних мов
Бурма М.С.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись