• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

У нас весело та цікаво!

Сьогодні Кіровоградський державний університет -це не тільки навчання, наукова діяльність, але і студентське життя у гуртожитку. Як кажуть: «хто не жив у гуртожитку, той не був студентом». Університет має на своєму балансі 3 гуртожитки. Студенти проживають у дво-, трьохмісних кімнатах. 

В гуртожитках створені всі умови для того, щоб студенти почувалися, як удома. Кімнати укомплектовані необхідними меблями: ліжками, тумбочками, столом та стільцями. У кожному гуртожитку є комфортні вестибюлі, затишні кухні, санітарно-гігієнічні приміщення. На кожному поверсі (блоці) обирається староста, який контролює роботу чергових та слідкує за порядком.

Культурне життя студентів, мешканців гуртожитків, дуже різноманітне. Організовується багато заходів інтелектуального, розважального та спортивного характеру, більшість з яких уже стали традиційними. Одне з таких, наприклад, «День блоку». Мешканці певного блоку, які вигравали конкурс, отримували поїзку в Карпати. Минулого року перемогу отримав 5-Б блок (факультет іноземних мов).
Чекаємо на вас у наших гуртожитках! У нас - весело, цікаво, дружно!!!

Староста гуртожитку
факультету іноземних мов Вікторія Брюховецька

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись