• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

НЕЗВИЧАЙНЕ ШОУ - І ПЕРЕМОГА НАША

8th block 7ФЕЄРИЧНА ПОДІЯ

Життя в гуртожитку, як завжди, кипить. За традицією, до Дня студента було організовано конкурс на «Найкращий блок». У цьому році на факультеті участь брали лише 8-й та 9-й блоки. Але головне не кількість, а якість, бо ці блоки влаштували неймовірне шоу.

На 8-ому блоці наше журі потрапляло на різні шоу, наприклад «Х-фактор», де їх зачаровували співом та «Майстер Шеф», на якому журі мало змогу покуштувати вишукані страви від Ектора Хіменес Браво. Тут панував неймовірний настрій, який посилювали декорації. Надзвичайно зворушили суддів зйомки сцени з фільму «Запах жінки». Варто зазначити, що все фільмувалося, тому в кінці ми переглянули повнометражний фільм з участю журі.

9-й блок вражав по-своєму. Піднімаючись сходами, було зрозуміло, що ми прямуємо до країни, де сходить сонце, - до Японії, на гору Фудзіяму. На журі відразу чекали конкурси, де вони мали проявити свою мужність. Також були танці незвичайних японок, які так хотіли причарувати наших суддів. Звичайно, не обійшлося і без чайної церемонії, а насамкінець всі разом запустили повітряний ліхтарик.

Перемогу здобув атмосферний 8-й блок і отримав приз - поїздку в Карпати. Бажаємо їм гарно відпочити, а іншим набиратися сил та ідей і отримати перемогу в наступному році.

Староста гуртожитку
факультету іноземних мов
Неспельська Юлія

 

СЛОВО ПЕРЕМОЖЦЯМ

16 листопада 2016 року відбулася феєрична подія в нашому гуртожитку - конкурс на кращий блок. Як говорять, перший млинець завжди комом, але не у нашому випадку, бо ми здобули перемогу. Цей захід дав нам змогу не лише поїхати до чарівних Карпат, а й згуртував студентів 8-Б блоку. Попри те, що цього року у нас чимало нових жителів, це не стало на заваді для підготовки на досить високому рівні.

Буквально за декілька днів ми перетворили наш блок на справжнісінький Голівудський знімальний майданчик. Ідея полягала у презентації двох кінофільмів та двох відомих українських телепередач. Кожен із нас зробив чималий внесок у створення загального задуму. Цей захід став унікальною можливістю провести більше часу разом та стати ближчими. У процесі підготовки до конкурсу ми не зосереджувалися на перемозі, а просто насолоджувалися втіленням нашої ідеї в реальність.

Ми віримо, що цей чудовий конкурс буде і надалі справжнім натхненням нашого університету, адже це чудова нагода для представлення талантів та креативності студентів.

До зустрічі в Карпатах!

Студенти факультету іноземних мов
8-Б блоку


Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись