• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Як студенти нашого факультету Карпати підкорювали

karpaty 1.0Доводилось вам бувати в зимових Карпатах? А разом зі студентськими друзями? Якщо так, тоді ви зрозумієте, які світлі почуття викликає одна лиш згадка про виграну поїздку в Яремче нашого 8б блоку 4 гуртожитку.

Ще коли ми готували виступ на конкурс, то дуже сподівались перемогти, але не могли повірити щастю, коли дізнались гарні новини. І ось після довгої дороги ми прибули. Західна Україна. Яремче. Білий сніг на вершинах кремезних та величних Карпат, яскраве сонце, яке супроводжувало нас протягом всієї поїздки. Але що найбільше принесло задоволення, так це катання на гірськолижному курорті Буковель. Щодня ми могли виспатись і відправитись на пошук пригод, а їх вистачало. Хто підкорював лижі, а завзяті екстремали, не боячись труднощів, - сноуборд. Що ж, думаємо, не дивлячись на багаточисельні синці, всі лишились задоволеними.

Найбільше ми запам'ятали фразу нашого водія, коли ми вперше прибули до Буковелю: "Вперше покатавшись - ви до нас будете щосезону приїжджати. Це як наркотик: спробувавши одного разу катання по засніжених схилах, зупинитись просто неможливо". Тільки тепер ми розуміємо цю фразу в повній мірі. Відчуття свободи і щастя людини перед природою не передати.

Проте брати участь у конкурсі блоків варто не тільки, щоб поїхати до Буковелі, а і щоб зблизитись зі своїми товаришами і сусідами.

Юлія Неспельська,
староста 8-Б блоку гуртожитку №4,
факультет іноземних мов

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись