• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«Креативності – бути»

Усім відомо , що 17 листопада 2017 року був День студента, а це означає ,що напередодні ми провели конкурс на «Найкращий блок» та «Найкраща кімната». Поборотися за перемогу на нашому факультеті вирішили 3-й та 8-й блоки. Треба сказати, що це були два гідних суперники.

3-Б занурив наших журі в атмосферу телебачення та різноманітних телевізійних шоу. Мешканці назвали свій блок «3-Б студія», а телеканал «1+1=общага». На вході до гуртожитку суддів зустрів прототип Катерини Осадчої – Юля Остряча , яка ставила журі різні каверзні питання, а вже при вході на сам блок на них чекав «Ревізор». Декорації та оформлення блоку просто заворожували. Це і гірлянди, і повітряні кульки, і логотипи телешоу. Було відчуття, що ми на справжнісіньких телезйомках. Наші судді побували також на прямих ефірах «Голос общаги», «Світ навиворіт» , «Розсміши коміка» та « ТСН- Топ Студентських Новин». Загалом, на наших журі скрізь чекали жарти та позитив. На завершення всі дружно заспівали пісню « І все буде добре».
Конкурс блоків - це прекрасна нагода зібратися зі своїми сусідами та друзями разом та відчути дух справжньої "общаги". Тому ідея 8Б блоку не змусила довго чекати, вони придумали сюжет спірітичного сеансу ,де викликали коменданта гуртожитку і на студентів насилали чари "чистоти та порядку" . Студенти 8-б блоку продемонстрували розбіжності між гарним та поганим мешканцем гуртожитку. На такую ідею судді відреагували досить весело та позначили всі сцени ,як креативні та енергійні.
В цьому році пройшов і конкурс на « Найкращу кімнату». Участь взяла кімната 238, яка подарувала всім новорічний настрій. Журі зустріли Снігурка та Дід Мороз. Кімната була оформлена під резиденцію Діда Мороза . Вони провели різні конкурси, водили хороводи, розказували вірші, а вкінці журі мали змогу сказати Діду Морозу свої найпотаємніші бажання, які він із задоволенням виконав.
Головний приз, поїздку в Карпати, отримав неймовірний 3-Б та кімната 238. Проте, і 8-Б не залишився без подарунку. За відзнаку зі сторони креативності, 8-Б блок був нагородженний походом у квест-кімнату.

Неспельська Юлія
староста гуртожитку ф-ту іноземних мов

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись