• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали онлайн-виставку в обласному державному архіві

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали онлайн-виставку в обласному державному архіві

4 жовтня 2022 року студенти відвідали онлайн-виставку архівних матеріалів «Документально-історичний фотонарис — Незалежність України: як це було». Віртуальне видання репрезентувала Тетяна Гончарова, начальник відділу інформації Державного архіву Кіровоградської області.

У заході взяли участь студенти факультету історії, бізнес-освіти та права, які навчаються за спеціальностями 014.03 «Середня освіта (Історія. Правознавство)» та 081 «Право». Вони ознайомилися з архівними документами і матеріалами, які демонструють прагнення українського народу до створення суверенної держави, й систематизовані у рамках проєктів Державного архіву Кіровоградської області «До 30-річчя Декларації про державний суверенітет України» та «До Дня Конституції України».

Майбутні правники та вчителі історії і правознавства отримали підтверджену документально інформацію про героїчну боротьбу наших співвітчизників за незалежність України, ознайомившись з добірками матеріалів «З історії боротьби за незалежність України. Війська УНР в Єлисаветграді», «Вільні духом» (до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України).

Науковий керівник навчально-наукової лабораторії
суспільствознавчої освіти ЦДПУ ім. В. Винниченка,
доктор педагогічних наук, професор Л.Т. Рябовол

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись